Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice z kolekce Tre Sensi: InAlto Tre Sensi, byla vytvořena ve spolupráci s Italskou asociací sommeliérů a představuje triumf funkce a designu, který v každé sklenici vína přináší to nejlepší. Malá sklenice o objemu 30,5 cl  je určena pro podávání neperlivých bílých, červených a růžových vín. Stejně jako ostatní sklenice z kolekce Tre Sensi, i tento model vyniká dvěma důležitými technickými vlastnostmi: zesílená stopka a speciální způsob řezání pomocí laserového paprsku zaručuje rovnoměrný okraj sklenice a vysokou kvalitu produktu.

Sklenice na víno 30,5 cl - Small

Tre Sensi sklenice na víno 30,5 cl - Small

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 204 mm
  • Průměr: 76,5 mm
  • Objem: 30,5 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.
  • Lze objednat pouze celá balení. 

Využití sklenice

  • Podávání vína.

Kolekce Tre Sensi

Kolekce Tre Sensi, vyvinutá v úzké spolupráci s Italskou asociací sommelierů (AIS), přináší ty nejlepší zážitky z degustace vína. Materiál Star Glass neobsahuje žádné nečistoty, netvoří barevné odlesky a zajišťuje vynikající průhlednost vína. Tvar sklenice umožňuje dokonalé vnímání intenzity vůní a díky ultra tenkému okraji zažijete maximální rovnováhu chutí a vůní. 

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:37, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na víno 30,5 cl - Small | BR-365744

Kód produktu:
Cena s DPH 98,01 Kč
Celková cena 98,01 Kč
na objednávku
ks
Sklenice z kolekce Tre Sensi: InAlto Tre Sensi, byla vytvořena ve spolupráci s Italskou asociací sommeliérů a představuje triumf funkce a designu, který v každé sklenici vína přináší to nejlepší. Malá sklenice o objemu 3...
Cena bez DPH 81 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
175 Kč bez DPH
ks
Akce
73 Kč bez DPH
ks
Akce
124 Kč bez DPH
ks
Akce
53 Kč bez DPH
ks
Akce
161 Kč bez DPH
ks
Akce
157 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
74 Kč bez DPH
ks
Akce
166 Kč bez DPH
ks
Akce
128 Kč bez DPH
ks
Akce
168 Kč bez DPH
ks
Akce
135 Kč bez DPH
ks
Nahoru