Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenici na víno bez stopky z kolekce UNO navrhl v roce 2014 jako součást projektu inAlto Aldo Cibicha. V této ikonické kolekci definoval nové estetické a kvalitativní parametry nabídky Bormioli Rocco věnované haute cousine: brilanci, sílu, lehkost a stabilitu. Tento model sklenice s jemně zaoblenou základnou je ideální pro podávání aperitivů „na ledu“ s vysokým obsahem alkoholu, jako je Americano nebo Negroni.

Sklenice na víno bez stopky 45 cl

Uno sklenice na víno bez stopky 45 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 103 mm
  • Průměr: 92 mm
  • Objem: 45 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání vína či alkoholických nápojů.

Kolekce Uno

Bormioli Rocco v roce 2014 inovoval svou nabídku a díky projektu inAlto určil nové estetické a kvalitativní parametry svých výrobků. Uno, kterou navrhl designér Aldo Cibic, je první kolekcí projektu a přináší na trh výjimečné sklo. Materiál Star Glass poskytuje zářivý lesk a speciální XLT ošetření stopky zaručuje vysokou odolnost. Díky lepšímu rozložení skla jsou sklenice lehké a nová základna stopky zajišťuje dokonalou stabilitu. Sofistikované tvary kolekce Uno se v servírování staly ikonou elegance.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:40, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na víno bez stopky 45 cl | BR-365750

Kód produktu:
Cena s DPH 64,13 Kč
Celková cena 64,13 Kč
na objednávku
ks
Sklenici na víno bez stopky z kolekce UNO navrhl v roce 2014 jako součást projektu inAlto Aldo Cibicha. V této ikonické kolekci definoval nové estetické a kvalitativní parametry nabídky Bormioli Rocco věnované haute cous...
Cena bez DPH 53 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
160 Kč bez DPH
ks
Akce
148 Kč bez DPH
ks
Akce
92 Kč bez DPH
ks
Akce
149 Kč bez DPH
ks
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
156 Kč bez DPH
ks
Akce
44 Kč bez DPH
ks
Akce
238 Kč bez DPH
ks
Akce
78 Kč bez DPH
ks
Akce
200 Kč bez DPH
ks
Akce
24 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Nahoru