Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Kolekce Novecento zahrnuje širokou škálu sklenic s vintage designem. Spodní část sklenice je zdobena geometrickou výzdobou, která připomíná počátek dvacátého století a dodává sklenici nádech nostalgie. Sklenice Hi-Ball má válcovitý tvar a objem 40,5 cl, který se skvěle hodí pro servírování míchaných koktejlů jako je Cuba Libra nebi Gin Tonic. Sklenice jsou stohovatelné a lze je mýt v myčce nádobí.

Sklenice Hi-Ball Novecento 40,5 cl

Bartender sklenice Hi-Ball Novecento 40,5 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 135 mm
  • Průměr: 80 mm
  • Objem: 40,5 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání nápojů.

Kolekce Bartender

Kolekce Bartender Bormioli Rocco byla vytvořena speciálně pro potřeby barmanů. Kolekce zahrnuje řadu produktů určených pro jednotlivé typy koktejlů: kromě klasických sklenic nabízí také sklenice na koktejly Tiki, typické pro polynéskou kulturu. Některé produkty kolekce vynikají svým jednoduchým a lineárním designem, jiné svým původním tvarem a bohatou výzdobou, které zdobí jejich obsah.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:39, pdf

Bormioli Rocco Sklenice Hig-Ball Novecento 40,5 cl | BR-122115

Kód produktu:
Cena s DPH 89,54 Kč
Celková cena 89,54 Kč
na objednávku
ks
Kolekce Novecento zahrnuje širokou škálu sklenic s vintage designem. Spodní část sklenice je zdobena geometrickou výzdobou, která připomíná počátek dvacátého století a dodává sklenici nádech nostalgie. Sklenice Hi-Ball m...
Cena bez DPH 74 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
165 Kč bez DPH
ks
Akce
228 Kč bez DPH
ks
Akce
186 Kč bez DPH
ks
Akce
42 Kč bez DPH
ks
Akce
170 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
55 Kč bez DPH
ks
Akce
185 Kč bez DPH
ks
Akce
168 Kč bez DPH
ks
Akce
55 Kč bez DPH
ks
Akce
159 Kč bez DPH
ks
Akce
238 Kč bez DPH
ks
Nahoru