Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice z kolekce Tre Sensi: InAlto Tre Sensi, byla vytvořena ve spolupráci s Italskou asociací sommeliérů a představuje triumf funkce a designu, který v každé sklenici vína přináší to nejlepší. Sklenice o objemu 65 cl  je určena pro podávání neperlivých bílých, červených a růžových vín. Stejně jako ostatní sklenice z kolekce Tre Sensi, i tento model vyniká dvěma důležitými technickými vlastnostmi: zesílená stopka a speciální způsob řezání pomocí laserového paprsku zaručuje rovnoměrný okraj sklenice a vysokou kvalitu produktu.

Sklenice na víno 65 cl - XL

Tre Sensi sklenice na víno 65 cl - XL

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 243 mm
  • Průměr: 97,5 mm
  • Objem: 65 cl
  • Barva: transparentní
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání vína.

Kolekce Tre Sensi

Kolekce Tre Sensi, vyvinutá v úzké spolupráci s Italskou asociací sommelierů (AIS), přináší ty nejlepší zážitky z degustace vína. Materiál Star Glass neobsahuje žádné nečistoty, netvoří barevné odlesky a zajišťuje vynikající průhlednost vína. Tvar sklenice umožňuje dokonalé vnímání intenzity vůní a díky ultra tenkému okraji zažijete maximální rovnováhu chutí a vůní. 

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:29, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na víno 65 cl - XL | BR-365745

Kód produktu:
Cena s DPH 124,63 Kč
Celková cena 124,63 Kč
na objednávku
ks
Sklenice z kolekce Tre Sensi: InAlto Tre Sensi, byla vytvořena ve spolupráci s Italskou asociací sommeliérů a představuje triumf funkce a designu, který v každé sklenici vína přináší to nejlepší. Sklenice o objemu 65 cl ...
Cena bez DPH 103 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
189 Kč bez DPH
ks
Akce
61 Kč bez DPH
ks
Akce
123 Kč bez DPH
ks
Akce
57 Kč bez DPH
ks
Akce
92 Kč bez DPH
ks
Akce
99 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
209 Kč bez DPH
ks
Akce
41 Kč bez DPH
ks
Akce
86 Kč bez DPH
ks
Akce
772 Kč bez DPH
ks
Akce
128 Kč bez DPH
ks
Nahoru