Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice o objemu 19 cl z kolekce Electra je určena pro podávání likérů a speciálních vín, která se servírují v malém množství. Speciální způsob řezání pomocí laserového paprsku zaručuje rovnoměrný okraj sklenice a zlepšuje kvalitu produktu.

Sklenice na víno 19 cl - XS

Electra sklenice na víno 19 cl - XS

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 160 mm
  • Průměr: 67 mm
  • Objem: 19 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/12 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání vína.

Kolekce Electra

Kolekce Electra je navržena tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější restauratéry. Moderní design v kombinaci s tvarem dvojitého kužele zajišťuje odpovídající okysličování vína a umožňuje vnímat jednotlivé aromatické složky. Technické vlastnosti kolekce Electra splňují nejnáročnější požadavky na funkční a praktické sklo: inovativní materiál Star Glass zaručuje dokonalý lesk, zatímco exkluzivní ošetření XLT zvyšuje odolnost vůči nárazům a umožňuje bezproblémové mytí v průmyslových myčkách nádobí.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:19, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na víno 19 cl - XS | BR-9249

Kód produktu:
Cena s DPH 73,81 Kč
Celková cena 73,81 Kč
na objednávku
ks
Sklenice o objemu 19 cl z kolekce Electra je určena pro podávání likérů a speciálních vín, která se servírují v malém množství. Speciální způsob řezání pomocí laserového paprsku zaručuje rovnoměrný okraj sklenice a zlepš...
Cena bez DPH 61 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
42 Kč bez DPH
ks
Akce
186 Kč bez DPH
ks
Akce
159 Kč bez DPH
ks
Akce
149 Kč bez DPH
ks
Akce
108 Kč bez DPH
ks
Akce
112 Kč bez DPH
ks
Akce
157 Kč bez DPH
ks
Akce
28 Kč bez DPH
ks
Akce
176 Kč bez DPH
ks
Akce
85 Kč bez DPH
ks
Akce
26 Kč bez DPH
ks
Akce
161 Kč bez DPH
ks
Nahoru