Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Bormioli Rocco přináší na trh kultovní tradiční karafu v novém kabátě, který neztratil svůj příjemný retro vzhled. Karafy kolekce Misura Pz navazují na tradiční design se zaoblenou základnou, jsou však vyrobeny z nejmodernějších materiálů a s důrazem na funkčnost. Všechny karafy jsou vybaveny cejchem, který usnadňuje podávání nápojů, ale také umožňuje používat karafy pro dávkování ingrediencí během přípravy pokrmů. Karafa o objemu 0,5 l se hodí pro podávání vína, mléka, džusu i vody.

Karafa s cejchem 

Misura karafa s cejchem 0,5 l

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 235 mm
  • Průměr: 84 mm
  • Objem: 50 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí

Využití karafy

  • Podávání nápojů.

Kolekce Misura

Bormioli Rocco přináší na trh kultovní tradiční karafu v novém kabátě, který neztratil svůj příjemný retro vzhled. Karafy kolekce Misura Pz navazují na tradiční design se zaoblenou základnou, jsou však vyrobeny z nejmodernějších materiálů a s důrazem na funkčnost. Všechny karafy jsou vybaveny cejchem, který usnadňuje podávání nápojů, ale také umožňuje používat karafy pro dávkování ingrediencí během přípravy pokrmů.

Výrobce

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:32, pdf

Bormioli Rocco Karafa s cejchem 0,5 l | BR-184169

Kód produktu:
Cena s DPH 68,97 Kč
Celková cena 68,97 Kč
na objednávku
ks
Bormioli Rocco přináší na trh kultovní tradiční karafu v novém kabátě, který neztratil svůj příjemný retro vzhled. Karafy kolekce Misura Pz navazují na tradiční design se zaoblenou základnou, jsou však vyrobeny z nejmode...
Cena bez DPH 57 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
55 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
38 Kč bez DPH
ks
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
38 Kč bez DPH
ks
Akce
58 Kč bez DPH
ks
Akce
189 Kč bez DPH
ks
Akce
193 Kč bez DPH
ks
Akce
81 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
175 Kč bez DPH
ks
Akce
82 Kč bez DPH
ks
Nahoru