Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice Fido mají vzduchotěsné uzávěry a těsnění, které hermeticky utěsňují vzduch a vlhkost. Jsou skvělé pro uskladnění sušených i čerstvých potravin či jako dárkové nádoby na domácí pochoutky. Těsnění a kovový kroužek se nehodí pro mytí v myčce nádobí ani pro použití v mikrovlnné či pečící troubě. Lze zamrazit do teploty –20 °C. Těsnění a kovový kroužek myjte opláchnutím v čisté vodě.

Sklenice terrina s víčkem 12,5 cl

Fido sklenice terrina s víčkem 12,5 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 83 mm
  • Průměr: 71 mm
  • Objem: 12,5 cl
  • Barva: transparentní
  • Vhodné do myčky nádobí
  • Nevhodné pro použití při teplotě nad 70 °C
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití sklenice

  • Podávání potravin.

Kolekce Fido

Sklenice s víčkem Fido v různých velikostech jsou vybaveny gumovým těsněním a představují nejpraktičtější a nejhygieničtější řešení pro zavařování a servírování džemů, marmelád, dezertů, paštik a mnoha dalších pokrmů. Džemy, omáčky i okurky můžete v těchto sklenicích nejen bezpečně konzervovat, ale přímo podávat. Představují tak všestranné kuchyňské náčiní. Jejich ikonický a vintage design z nich dělá také ideální bytové dekorace či neobvyklé dárky. Elegantní a funkční sklenice Fido jsou vhodné do myčky a mikrovlnné trouby (vždy předem odstraňte kovové dráty a plastové těsnění).

Výrobce

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:24, pdf

Bormioli Rocco Sklenice terrina s víčkem 12,5 cl | BR-1413

Kód produktu:
Cena s DPH 70,18 Kč
Celková cena 70,18 Kč
na objednávku
ks
Sklenice Fido mají vzduchotěsné uzávěry a těsnění, které hermeticky utěsňují vzduch a vlhkost. Jsou skvělé pro uskladnění sušených i čerstvých potravin či jako dárkové nádoby na domácí pochoutky. Těsnění a kovový kroužek...
Cena bez DPH 58 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
29 Kč bez DPH
ks
Akce
183 Kč bez DPH
ks
Akce
139 Kč bez DPH
ks
Akce
99 Kč bez DPH
ks
Akce
43 Kč bez DPH
ks
Akce
207 Kč bez DPH
ks
Akce
141 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
50 Kč bez DPH
ks
Akce
33 Kč bez DPH
ks
Akce
199 Kč bez DPH
ks
Akce
51 Kč bez DPH
ks
Nahoru