Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Pohár na dezerty patří do kolekce Diamond, která se sklem zachází jako s klenotem a je věnována fanouškům skla. Kolekce vyniká svými neobvyklými tvary a diamantovým zpracováním, které elegantně odráží světlo. Pohár je určen pro servírování zmrzliny, dezertů a ovocných salátů.

Pohár na dezerty

Diamond pohár na dezerty 22 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 86 mm
  • Průměr: 102 mm
  • Objem: 22 cl
  • Barva: transparentní
  • Cena za jeden kus/12 ks v originálním balení
  • Vhodná do myčky nádobí

Využití misky

  • Podávání dezertů.

Kolekce Diamond

Kolekce Diamond je ikonou stylu a elegance. Tato kolekce zahrnuje širokou škálu produktů: sklenice "cooler" a DOF, sklenice na vodu i alkohol, a také misky a talíře v různých velikostech. Všechny výrobky jsou opracovány tak, aby připomínaly strany diamantu a ozdobily váš jídelní stůl. Sklenice jsou k dispozici ve třech barevných provedeních: transparentní, modré a fialové. Produkty v kolekci Diamond jsou ošetřeny zvláštní technologií, která zajišťuje trvalé a brilantní barvy.

Výrobce

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 2:19, pdf

Bormioli Rocco Pohár na dezerty 22 cl | BR-3022

Kód produktu:
Cena s DPH 71,39 Kč
Celková cena 71,39 Kč
na objednávku
ks
Pohár na dezerty patří do kolekce Diamond, která se sklem zachází jako s klenotem a je věnována fanouškům skla. Kolekce vyniká svými neobvyklými tvary a diamantovým zpracováním, které elegantně odráží světlo. Pohár je ur...
Cena bez DPH 59 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
65 Kč bez DPH
ks
Akce
217 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
123 Kč bez DPH
ks
Akce
110 Kč bez DPH
ks
Akce
177 Kč bez DPH
ks
Akce
53 Kč bez DPH
ks
Akce
250 Kč bez DPH
ks
Akce
26 Kč bez DPH
ks
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
58 Kč bez DPH
ks
Nahoru