Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sofistikované sklenice kolekce Uno jsou ikonou elegance. Materiálu Star Glass poskytuje zářivý lesk a speciální XLT ošetření stopky zaručuje vysokou odolnost. Díky lepšímu rozložení skla jsou sklenice lehké a nová základna stopky zajišťuje dokonalou stabilitu. Sklenice o objemu 56 cl je ideální pro podávání plných, meditačních červených vín. Sklenice vyniká dvěma důležitými technickými vlastnostmi: zesílená stopka a speciální způsob řezání pomocí laserového paprsku zaručuje rovnoměrný okraj sklenice a vysokou kvalitu produktu.

Sklenice na víno 64 cl - XL

Uno sklenice na víno 64 cl - XL

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 243 mm
  • Průměr: 104 mm
  • Objem: 64 cl
  • Barva: transparentní
  • 6 ks v balení
  • Vhodné do myčky nádobí.
  • Lze objednat pouze celá balení.

Využití sklenice

  • Podávání vína.

Kolekce Uno

Bormioli Rocco v roce 2014 inovoval svou nabídku a díky projektu inAlto určil nové estetické a kvalitativní parametry svých výrobků. Uno, kterou navrhl designér Aldo Cibic, je první kolekcí projektu a přináší na trh výjimečné sklo. Materiál Star Glass poskytuje zářivý lesk a speciální XLT ošetření stopky zaručuje vysokou odolnost. Díky lepšímu rozložení skla jsou sklenice lehké a nová základna stopky zajišťuje dokonalou stabilitu. Sofistikované tvary kolekce Uno se v servírování staly ikonou elegance.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:38, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na víno 64 cl - XL | BR-365700

Kód produktu:
Cena s DPH 133,1 Kč
Celková cena 133,1 Kč
na objednávku
ks
Sofistikované sklenice kolekce Uno jsou ikonou elegance. Materiálu Star Glass poskytuje zářivý lesk a speciální XLT ošetření stopky zaručuje vysokou odolnost. Díky lepšímu rozložení skla jsou sklenice lehké a nová základ...
Cena bez DPH 110 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
65 Kč bez DPH
ks
Akce
81 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
80 Kč bez DPH
ks
Akce
211 Kč bez DPH
ks
Akce
35 Kč bez DPH
ks
Akce
38 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
168 Kč bez DPH
ks
Akce
149 Kč bez DPH
ks
Akce
57 Kč bez DPH
ks
Akce
153 Kč bez DPH
ks
Nahoru