Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Lžička na kávu z kolekce Lui svým leskem rozzáří celý jídelní stůl a dodá mu působivou eleganci. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám budou sloužit mnoho let a umožní vám snížit zbytečné výdaje způsobené nákupem dalších nebo nových příborů.

Lžička na kávu 13,5 cm

Lui lžička na kávu 13,5 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 13,5 cm
  • Tloušťka: 4 mm
  • Barva: stříbrná
  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití lžičky

  • Míchání kávy.

Kolekce Lui

Nadčasová klasika, krása a elegance. Jednoduchý design, žádné ozdoby a krásný, odolný lesk. Tato kolekce je ideální pro lidi, kteří hledají moderní akcenty v nadčasové klasice. Zaoblené masivní zakončení rukojetí příborů dokonale podtrhuje minimalistický styl této řady.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:33, pdf

Lui lžička na kávu 13,5 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 58,08 Kč
Celková cena 58,08 Kč
na objednávku
ks
Lžička na kávu z kolekce Lui svým leskem rozzáří celý jídelní stůl a dodá mu působivou eleganci. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každ...
Cena bez DPH 48 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
216 Kč bez DPH
ks
Akce
126 Kč bez DPH
ks
Akce
146 Kč bez DPH
ks
Akce
45 Kč bez DPH
ks
Akce
152 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
51 Kč bez DPH
ks
Akce
70 Kč bez DPH
ks
Akce
62 Kč bez DPH
ks
Akce
114 Kč bez DPH
ks
Akce
1 096 Kč bez DPH
ks
Akce
75 Kč bez DPH
ks
Nahoru