Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Kolekce Destello přináší parádní lžíce na latté či limonádu, které přitáhnou pozornost svým leskem a dodají šmrnc každému nápoji tohoto druhu. Vyrábí se z odolné nerezové oceli, která garantuje také dlouhou životnost i při každodenním používání. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám tak budou sloužit po mnoho let a umožní vám snížit zbytečné výdaje způsobené nákupem dalších nebo nových příborů. Díky své jednoduché eleganci najdou využití v každé domácnosti a nápojům dodají smyslnější chuťový prožitek.

Lžíce na latté/limonádu 19 cm

Destello lžíce na latté/limonádu 19 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10 (složení slitiny je 18% chrom a 10% nikl)
  • Délka: 190 mm
  • Tloušťka: 3 mm
  • Dokonale vyvážené
  • Lze mýt v myčce na nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití lžíce

  • Míchání latté či limonády.

Kolekce Destello

Tato edice odkazuje na jídelní kreace ve francouzském stylu. Zjednodušené, masivní rukojeti s elegantní linií zdůrazňují tento vkus. Unikátní drážka v horní části rukojeti umocňuje vizuální efekty této kolekce. Široké lžíce, jemně se zužující nahoru, jsou odkazem na klasický – tradiční styl.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 20:30, pdf

Destello lžíce na latté/limonádu 19 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 75,02 Kč
Celková cena 75,02 Kč
na objednávku
ks
Kolekce Destello přináší parádní lžíce na latté či limonádu, které přitáhnou pozornost svým leskem a dodají šmrnc každému nápoji tohoto druhu. Vyrábí se z odolné nerezové oceli, která garantuje také dlouhou životnost i p...
Cena bez DPH 62 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
2 383 Kč bez DPH
ks
Akce
77 Kč bez DPH
ks
Akce
152 Kč bez DPH
ks
Akce
77 Kč bez DPH
ks
Akce
181 Kč bez DPH
ks
Akce
61 Kč bez DPH
ks
Akce
45 Kč bez DPH
ks
Akce
38 Kč bez DPH
ks
Akce
166 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
92 Kč bez DPH
ks
Akce
49 Kč bez DPH
ks
Nahoru