Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Jídelní podnos s vysokými okraji v černém provedení se hodí do všech typů jídelen. Díky hrubé protiskluzové povrchové úpravě pomáhá podnos vašim hostům v tom, aby jim nesené jídlo či pití neklouzalo a lépe se jim tak s plným podnosem manipulovalo. Je parádně stohovatelný, takže se dobře skladuje. Vhodný do myček na nádobí do teploty max. 80 °C. Nabízí dobrou funkčnost, odolnost vůči chemikáliím, teplotním šokům, poškrábání, rozbití i skvrnám.

Podnos protiskluzový obdélný 36 × 46 cm, černá

Treadlite podnos protiskluzový obdélný 36 x 46 cm, černá

Parametry

  • Materiál: polyester + sklené vlákno
  • Rozměry: 36 × 46 cm
  • Teplotní odolnost: –10 °C až 80 °C
  • Barva: černá
  • Vhodný do myčky nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Nošení pokrmů.

Kolekce Treadlite

Ušetřete na rozbití a zajistěte si prvotřídní doručovací službu s lehkými protiskluzovými podnosy Treadlite. Konstrukce vyráběná z polyesteru vyztuženého skelnými vlákny zajišťuje snadnou údržbu pro barový a cateringový personál. Lisovaný protiskluzový povrch poskytuje bezpečnější manipulaci při podávání nápojů i jídel a neopotřebovává se při mytí v komerčních myčkách nádobí. Podnosy se snadno stohují pro rychlé a bezpečné skladování, se správným prouděním vzduchu pro hygienické sušení. Ideální pro různé bary a restaurace.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 20:19, pdf

Treadlite podnos protiskluzový obdélný 36 x 46 cm, černá

Kód produktu:
Cena s DPH 467,06 Kč
Celková cena 467,06 Kč
na objednávku
ks
Jídelní podnos s vysokými okraji v černém provedení se hodí do všech typů jídelen. Díky hrubé protiskluzové povrchové úpravě pomáhá podnos vašim hostům v tom, aby jim nesené jídlo či pití neklouzalo a lépe se jim tak s p...
Cena bez DPH 386 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
375 Kč bez DPH
ks
Akce
305 Kč bez DPH
ks
Akce
255 Kč bez DPH
ks
Akce
699 Kč bez DPH
ks
Akce
189 Kč bez DPH
ks
Akce
281 Kč bez DPH
ks
Akce
565 Kč bez DPH
ks
Akce
95 Kč bez DPH
ks
Akce
210 Kč bez DPH
ks
Akce
595 Kč bez DPH
ks
Akce
937 Kč bez DPH
ks
Akce
399 Kč bez DPH
ks
Nahoru