Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Jídelní podnos v šedém provedení se hodí do všech typů jídelen, jako například rychlá občerstvení, školy a školky. Vyrábí se z polyesteru vyztuženého skelnými vlákny s hladkým povrchem, který se snadno čistí a rychle dezinfikuje. Podnos je vhodný do myček na nádobí do teploty max. 130 °C a také poskytuje parádní stohovatelnost, což usnadňuje jeho skladování.

Podnos jídelní 32,5 × 53 cm, šedá

Versa podnos jídelní 32,5 × 53 cm, šedá

Parametry

  • Materiál: polyester + skelné vlákno
  • Rozměry: 32,5 × 53 cm
  • Barva: šedá
  • Tepelná odolnost: –40 ˚C až +130 ˚C
  • Vhodné do myčky (až 3× denně)
  • Hladký povrch
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Nošení pokrmů.

Kolekce Versa

Stylové, vysoce odolné a dostupné v široké škále designů – to jsou polyesterové podnosy Versa. Nejlepší volba pro jídelny, školy a zdravotnictví. Vyrábí se z polyesteru vyztuženého skelnými vlákny s hladkým povrchem, který se mezi použitími snadno čistí i dezinfikuje. Vyberte si tvar a velikost, které nejlépe vyhovují potřebám vašeho konkrétního provozu jídelny, včetně hran s vysokým a nízkým profilem. Stohovací očka zajišťují úplnou cirkulaci vzduchu pro rychlé schnutí a dokonalé skladování. Polyesterové podnosy Versa jsou cenově výhodnou, všestrannou volbou pro hygienický a pohodlný zážitek.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:20, pdf

Versa podnos jídelní 32,5 × 53 cm, šedá

Kód produktu:
Cena s DPH 254,1 Kč
Celková cena 254,1 Kč
na objednávku
ks
Jídelní podnos v šedém provedení se hodí do všech typů jídelen, jako například rychlá občerstvení, školy a školky. Vyrábí se z polyesteru vyztuženého skelnými vlákny s hladkým povrchem, který se snadno čistí a rychle dez...
Cena bez DPH 210 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
387,5 Kč bez DPH
ks
Akce
212,5 Kč bez DPH
ks
Akce
87,5 Kč bez DPH
ks
Akce
550 Kč bez DPH
ks
Akce
349 Kč bez DPH
ks
Akce
87,5 Kč bez DPH
ks
Akce
449 Kč bez DPH
ks
Akce
99,8 Kč bez DPH
ks
Akce
300 Kč bez DPH
ks
Akce
229 Kč bez DPH
ks
Akce
749 Kč bez DPH
ks
Akce
249,8 Kč bez DPH
ks
Nahoru