Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice o objemu 33 cl vyniká svým nezaměnitelným designem a elegantní stopkou, a je se svým tvarem "obráceného sombrera" určena pro servírování Margarity. Stejně jako ostatní výrobky z kolekce Ypsilon je sklenice lehká a praktická a hodí se pro každodenní použití.

Sklenice na margaritu 33 cl

Ypsilon sklenice na margaritu 33 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 174 mm
  • Průměr: 117 mm
  • Objem: 33 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání nápojů.

Kolekce Ypsilon

Kolekce Ypsilon je určena speciálně pro bar a zahrnuje širokou škálu sklenic a skla. Ypsilon má nezaměnitelný osobitý design a inspiruje se moderními, geometricky přesnými liniemi. Celou kolekci reprezentují ikonické sklenice s charakteristickým tvarem obráceného kužele. Kromě toho, že jsou produkty krásné a elegantní, je každý produkt v kolekci Ypsilon také funkční. Výrobky byly navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní práci profesionálů: karafy i sklenice s širokým hrdlem se snadno plní a jejich tvar zajišťuje snadnou manipulaci.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:32, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na margaritu 33 cl | BR-1664

Kód produktu:
Cena s DPH 108,9 Kč
Celková cena 108,9 Kč
na objednávku
ks
Sklenice o objemu 33 cl vyniká svým nezaměnitelným designem a elegantní stopkou, a je se svým tvarem "obráceného sombrera" určena pro servírování Margarity. Stejně jako ostatní výrobky z kolekce Ypsilon je sklenice lehká...
Cena bez DPH 90 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
153 Kč bez DPH
ks
Akce
110 Kč bez DPH
ks
Akce
38 Kč bez DPH
ks
Akce
21 Kč bez DPH
ks
Akce
250 Kč bez DPH
ks
Akce
205 Kč bez DPH
ks
Akce
207 Kč bez DPH
ks
Akce
122 Kč bez DPH
ks
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
199 Kč bez DPH
ks
Akce
49 Kč bez DPH
ks
Akce
27 Kč bez DPH
ks
Nahoru