Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Protáhlý tvar horní části, elegantně tvarovaná a mírně se směrem dolů rozšiřující rukojeť dodávají této řadě jedinečný vzhled. Příbor se vyrábí z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 (složení slitiny je 18% chrom a 10% nikl). Jedná se o nejlepší druh oceli používaný k výrobě tohoto typu nádobí. Dokonalá vyváženost umožňuje pohodlné používání a perfektní padnutí do ruky. Chrom poskytuje velmi dobré antikorozní vlastnosti a nikl činí příbory zářivými a lesklými. Tato kombinace zaručuje odolnost proti poškrábání a hlavně nereaguje s potravinami a je zcela bezpečná pro vaše zdraví. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám budou sloužit mnoho let a pomohou vám snížit zbytečné výdaje spojené s nákupem dalších nebo nových příborů. Všechny příbory Verlo lze bezpečně mýt v průmyslových i domácích myčkách nádobí.

Vidlička jídelní

Agila vidlička jídelní

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10 (18% chrom, 10% nikl)
  • Délka: 21,8 cm
  • Tloušťka: 5,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • Dokonale vyvážené
  • Možno mýt v myčce
  • Chrom poskytuje velmi dobré antikorozní vlastnosti
  • Díky niklu jsou lesklé a vysoce leštěné
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití vidličky

  • Napichování pokrmů.

Kolekce Agila

Protáhlý tvar horní části, elegantně tvarovaná a mírně se směrem dolů rozšiřující rukojeť dodávají této řadě jedinečný vzhled. Trocha avantgardy v kombinaci s jemností a stejnými proporcemi rukojetí činí tuto kolekci mimořádně oblíbenou. Krásně zpracovaná řezná plocha nože mu dodává jedinečný charakter.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 20:20, pdf

Agila vidlička jídelní

Kód produktu:
Cena s DPH 114,95 Kč
Celková cena 114,95 Kč
na objednávku
ks
Protáhlý tvar horní části, elegantně tvarovaná a mírně se směrem dolů rozšiřující rukojeť dodávají této řadě jedinečný vzhled. Příbor se vyrábí z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 (složení slitiny je 18% chrom a 10% ni...
Cena bez DPH 95 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
101 Kč bez DPH
ks
Akce
157 Kč bez DPH
ks
Akce
63 Kč bez DPH
ks
Akce
99 Kč bez DPH
ks
Akce
295 Kč bez DPH
ks
Akce
186 Kč bez DPH
ks
Akce
127 Kč bez DPH
ks
Akce
77 Kč bez DPH
ks
Akce
109,8 Kč bez DPH
ks
Akce
65 Kč bez DPH
ks
Akce
60 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Nahoru