Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Dezertní vidlička z kolekce Lui svým leskem rozzáří celý jídelní stůl a dodá mu působivou eleganci. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám budou sloužit mnoho let a umožní vám snížit zbytečné výdaje způsobené nákupem dalších nebo nových příborů.

Vidlička dezertní 18,5 cm

Lui vidlička dezertní 18,5 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 18,5 cm
  • Tloušťka: 4,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití vidličky

  • Napichování dezertů.

Kolekce Lui

Nadčasová klasika, krása a elegance. Jednoduchý design, žádné ozdoby a krásný, odolný lesk. Tato kolekce je ideální pro lidi, kteří hledají moderní akcenty v nadčasové klasice. Zaoblené masivní zakončení rukojetí příborů dokonale podtrhuje minimalistický styl této řady.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 20:32, pdf

Lui vidlička dezertní 18,5 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 85,91 Kč
Celková cena 85,91 Kč
na objednávku
ks
Dezertní vidlička z kolekce Lui svým leskem rozzáří celý jídelní stůl a dodá mu působivou eleganci. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při k...
Cena bez DPH 71 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
630 Kč bez DPH
ks
Akce
195 Kč bez DPH
ks
Akce
69 Kč bez DPH
ks
Akce
79 Kč bez DPH
ks
Akce
153 Kč bez DPH
ks
Akce
180 Kč bez DPH
ks
Akce
42,5 Kč bez DPH
ks
Akce
72 Kč bez DPH
ks
Akce
69 Kč bez DPH
ks
Akce
52 Kč bez DPH
ks
Akce
132 Kč bez DPH
ks
Akce
33 Kč bez DPH
ks
Nahoru