Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Praktická karafa hodící se pro podávání jakýchkoliv alkoholických i nealkoholických nápojů si najde své místečko v jakémkoliv podniku. Vyrábí se z odolného skla a v elegantním, jednoduchém designu, který ohromí nejedno oko a hodí se do všech interiérů. Korkový uzávěr chrání nápoj před nežádoucími nepříjemnostmi, například hmyzem v nápoji. Odolnost skla zajišťuje dlouhodobou radost z užívání. Vhodná i pro mytí v myčkách na nádobí. Jemně laserem zabroušený okraj a dokonalé napojení celé sklenice zpříjemňuje degustační prožitek. Speciální křišťálové sklo vyvinuté firmou Luigi Bormioli zachovávající veškeré přednosti nápoje.

Karafa s korkovým uzávěrem 1 l

Sublime karafa s korkovým uzávěrem 1 l

Parametry

  • Materiál: unikátní křišťálové sklo SON.hyx®
  • Objem: 1 l
  • Výška: 26,3 cm
  • Průměr: 8,9 cm
  • Barva: transparentní
  • Vhodné do myčky na nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/1 ks v originálním balení

Využití karafy

  • Podávání různých alko i nealko nápojů.

Kolekce Sublime

Tato kolekce spojuje styl s elegancí a přináší tak jednoduchou, čistou krásu na jídelní stoly. Díky své univerzálnosti se produkty této řady hodí do každého podniku a ze stolování vytvoří božský prožitek. Jedinečně odolné sklo dodává na kvalitě a dlouhodobé radosti z používání.

Výrobce

Špičkový italský výrobce Luigi Bormioli nápojového skla je známý jako hvězda svého oboru. Pro výrobu svých impozantních kousků používá ušlechtilé materiály, které přináší kvalitu a jedinečný design posilující požitek z degustace a popíjení. Vyvinul tak speciálně navržené druhy skla, které nezkreslují čirost ani chuť nápojů, a zajišťují tak prestižní ochutnávku.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:39, pdf

Karafa s korkovým uzávěrem 1 l

Kód produktu:
Cena s DPH 441,65 Kč
Celková cena 441,65 Kč
na objednávku
ks
Praktická karafa hodící se pro podávání jakýchkoliv alkoholických i nealkoholických nápojů si najde své místečko v jakémkoliv podniku. Vyrábí se z odolného skla a v elegantním, jednoduchém designu, který ohromí nejedno o...
Cena bez DPH 365 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Luigi Bormioli
Akce
9 Kč bez DPH
ks
Akce
92 Kč bez DPH
ks
Akce
69 Kč bez DPH
ks
Akce
110 Kč bez DPH
ks
Akce
31 Kč bez DPH
ks
Akce
144 Kč bez DPH
ks
Akce
166 Kč bez DPH
ks
Akce
128 Kč bez DPH
ks
Akce
65 Kč bez DPH
ks
Akce
235 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
108 Kč bez DPH
ks
Nahoru