Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Jídelní podnos v barvě žuly se hodí do všech náročných i pohodových typů jídelen, jako například rychlá občerstvení, kantýny, nemocnice, hotely, armáda, školy a školky. Vyrábí se z polyesteru s hladkým povrchem, který se snadno čistí a rychle dezinfikuje v neomezeném počtu za den. Podnos je odolný vůči zlomení, poškrábání a teplotním šokům, vhodný do myček na nádobí do teploty max. 140 °C a také poskytuje parádní stohovatelnost, což usnadňuje jeho skladování. Můžete si ho přizpůsobit a personalizovat podle sebe. Možné barevné kombinace 
 Barevné kombinace podnosu Versa

Podnos jídelní 36 × 46 cm, žula (A83)

Versa podnos jídelní 36 × 46 cm, žula (A83)

Parametry

  • Materiál: polyester vyztužený skleným vláknem
  • Rozměry: 36 × 46 cm
  • Barva: žula (A83)
  • Tepelná odolnost: –40 ˚C až +140 ˚C
  • Vhodný do myčky
  • Neomezená frekvence mytí
  • Hladký povrch
  • 5 let záruka proti zlomení při běžném použití
  • Personalizace dostupná
  • Uvedená cena za jeden kus/12 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Nošení pokrmů.

Kolekce Versa

Stylové, vysoce odolné a dostupné v široké škále designů – to jsou polyesterové podnosy Versa. Nejlepší volba pro jídelny, školy a zdravotnictví. Vyrábí se z polyesteru vyztuženého skelnými vlákny pro vynikající odolnost vůči skvrnám, poškrábání, chemikáliím a teplotě. Zesílené rohy zaručují větší bezpečnost a hladký povrch se mezi použitími snadno čistí i dezinfikuje. Podnosy zvládnou tolik cyklů v myčce nádobí, kolik jen budete potřebovat. Vyberte si tvar a velikost, které nejlépe vyhovují potřebám vašeho konkrétního provozu jídelny, včetně hran s vysokým a nízkým profilem. Stohovací očka zajišťují úplnou cirkulaci vzduchu pro rychlé schnutí a dokonalé skladování. Polyesterové podnosy Versa představují všestrannou volbu pro hygienický a pohodlný zážitek.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:26, pdf

Versa podnos jídelní 36 × 46 cm, žula (A83)

Kód produktu:
Cena s DPH 543,29 Kč
Celková cena 543,29 Kč
na objednávku
ks
Jídelní podnos v barvě žuly se hodí do všech náročných i pohodových typů jídelen, jako například rychlá občerstvení, kantýny, nemocnice, hotely, armáda, školy a školky. Vyrábí se z polyesteru s hladkým povrchem, který se...
Cena bez DPH 449 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
193 Kč bez DPH
ks
Akce
542 Kč bez DPH
ks
Akce
176 Kč bez DPH
ks
Akce
124 Kč bez DPH
ks
Akce
144 Kč bez DPH
ks
Akce
128 Kč bez DPH
ks
Akce
542 Kč bez DPH
ks
Akce
144 Kč bez DPH
ks
Akce
79 Kč bez DPH
ks
Akce
1 063 Kč bez DPH
ks
Akce
805 Kč bez DPH
ks
Akce
287,5 Kč bez DPH
ks
Nahoru