Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Jídelní podnos s držadly v oranžovém provedení se hodí do všech typů jídelen, jako například rychlá občerstvení, školy a školky. Díky zdrsněné povrchové úpravě pomáhá podnos strávníkům v tom, aby jim nesené jídlo neklouzalo a lépe se jim tak s plným podnosem manipulovalo. Vhodný do myček na nádobí do teploty max. 80 °C.

Podnos 30 × 43 cm, bordó

Fast Food podnos 30 × 43 cm, bordó

Parametry

  • Materiál: polypropylenové provedení
  • Rozměry: 30 × 43 cm
  • Teplotní odolnost: max. 80 °C
  • Barva: bordó
  • Zdrsněný povrch
  • Cena uvedena za 1 kus/24 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Nošení pokrmů.

Kolekce Fast Food

Kvalita obsluhy se zvýší s těmito s tácy určenými pro rychlé občerstvení. Přináší odolný, cenově dostupný design, který poskytuje svou službu na mnoho let. Podnosy Fast Food se vyrábí s atraktivním texturovaným povrchem odolným proti poškrábání a jsou také ideální pro průmysl s vysokou návštěvností, jako například školní jídelny a samoobsluhy. Vyberte si z různých výrazných barev a přizpůsobte si je podle svého vkusu. Pro větší můžete podnosy mýt v myčce nádobí, a navíc jsou uvedeny na seznamu NSF pro svou vynikající kvalitu. Všestranné podnosy pro rychlé občerstvení nabízí zákazníkům neuvěřitelné služby a majitelům úspory.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:27, pdf

Fast Food podnos 30 × 43 cm, bordó

Kód produktu:
Cena s DPH 154,88 Kč
Celková cena 154,88 Kč
na objednávku
ks
Jídelní podnos s držadly v oranžovém provedení se hodí do všech typů jídelen, jako například rychlá občerstvení, školy a školky. Díky zdrsněné povrchové úpravě pomáhá podnos strávníkům v tom, aby jim nesené jídlo neklouz...
Cena bez DPH 128 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
955 Kč bez DPH
ks
Akce
109 Kč bez DPH
ks
Akce
249,1 Kč bez DPH
ks
Akce
399 Kč bez DPH
ks
Akce
300 Kč bez DPH
ks
Akce
144 Kč bez DPH
ks
Akce
275 Kč bez DPH
ks
Akce
399 Kč bez DPH
ks
Akce
150 Kč bez DPH
ks
Akce
380 Kč bez DPH
ks
Akce
173 Kč bez DPH
ks
Akce
324,8 Kč bez DPH
Nahoru