Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Nové sklenice Sour & Sweet, jejichž tvary zvýrazňují chuť a oživují exotickou atmosféru fascinujícího světa Polynésie, doplňují širokou a členitou škálu sklenic Bormioli Rocco určenou pro koktejly. Sklenice o objemu 45,5 cl se chlubí originálním designem a hustou drážkovanou výzdobou, která připomíná přírodní tvary a je ideální pro servírování Tiki koktejlů na bázi rumu.

Sklenice 

Sweet sklenice 45,5 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 117 mm
  • Průměr: 85 mm
  • Objem: 45,5 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodná do myčky nádobí

Využití sklenice

  • Podávání vína či alkoholických nápojů.

Kolekce Bartender

Kolekce Bartender Bormioli Rocco byla vytvořena speciálně pro potřeby barmanů. Kolekce zahrnuje řadu produktů určených pro jednotlivé typy koktejlů: kromě klasických sklenic nabízí také sklenice na koktejly Tiki, typické pro polynéskou kulturu. Některé produkty kolekce vynikají svým jednoduchým a lineárním designem, jiné svým původním tvarem a bohatou výzdobou, které zdobí jejich obsah.

Výrobce

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:29, pdf

Bormioli Rocco Sklenice 45,5 cl | BR-122120

Kód produktu:
Cena s DPH 78,65 Kč
Celková cena 78,65 Kč
na objednávku
ks
Nové sklenice Sour & Sweet, jejichž tvary zvýrazňují chuť a oživují exotickou atmosféru fascinujícího světa Polynésie, doplňují širokou a členitou škálu sklenic Bormioli Rocco určenou pro koktejly. Sklenice o objemu 45,5...
Cena bez DPH 65 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
112 Kč bez DPH
ks
Akce
69 Kč bez DPH
ks
Akce
185 Kč bez DPH
ks
Akce
83 Kč bez DPH
ks
Akce
21 Kč bez DPH
ks
Akce
24 Kč bez DPH
ks
Akce
235 Kč bez DPH
ks
Akce
11 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
178 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Nahoru