Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Karafa o objemu 50 cl s příjemně zaobleným tvarem a jemnými křivkami je určena pro podávání neperlivého červeného či bílého vína. Kolekce Ypsilon, která se vyznačuje exkluzivním a nezaměnitelným designem, se hodí pro každou příležitost.

Karafa Wine 

Ypsilon karafa Wine 50 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 171 mm
  • Průměr: 93 mm
  • Objem: 50 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodná do myčky nádobí

Využití sklenice

  • Podávání nápojů.

Kolekce Ypsilon

Kolekce Ypsilon je určena speciálně pro bar a zahrnuje širokou škálu sklenic a skla. Ypsilon má nezaměnitelný osobitý design a inspiruje se moderními, geometricky přesnými liniemi. Celou kolekci reprezentují ikonické sklenice s charakteristickým tvarem obráceného kužele. Kromě toho, že jsou produkty krásné a elegantní, je každý produkt v kolekci Ypsilon také funkční. Výrobky byly navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní práci profesionálů: karafy i sklenice s širokým hrdlem se snadno plní a jejich tvar zajišťuje snadnou manipulaci.

Výrobce

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:30, pdf

Bormioli Rocco Karafa Wine 50 cl | BR-125022

Kód produktu:
Cena s DPH 164,56 Kč
Celková cena 164,56 Kč
na objednávku
ks
Karafa o objemu 50 cl s příjemně zaobleným tvarem a jemnými křivkami je určena pro podávání neperlivého červeného či bílého vína. Kolekce Ypsilon, která se vyznačuje exkluzivním a nezaměnitelným designem, se hodí pro kaž...
Cena bez DPH 136 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
87 Kč bez DPH
ks
Akce
85 Kč bez DPH
ks
Akce
250 Kč bez DPH
ks
Akce
55 Kč bez DPH
ks
Akce
9 Kč bez DPH
ks
Akce
11 Kč bez DPH
ks
Akce
189 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
207 Kč bez DPH
ks
Akce
149 Kč bez DPH
ks
Akce
24 Kč bez DPH
ks
Akce
29 Kč bez DPH
ks
Nahoru