Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice z kolekce Diamond o objemu 47 cl bude pravým klenotem na vašem jídelním stole. Originální design sklenice odráží světlo a je ideálním kouskem pro milovníky skla. Sklenice je určena pro podávání nápojů a koktejlů, ke kterým se podává drcený led.

Sklenice – Cooler

Diamond sklenice 47 cl – Cooler

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 135 mm
  • Průměr: 85 mm
  • Objem: 47 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodná do myčky nádobí

Využití sklenice

  • Podávání nápojů.

Kolekce Diamond

Kolekce Diamond je ikonou stylu a elegance. Tato kolekce zahrnuje širokou škálu produktů: sklenice "cooler" a DOF, sklenice na vodu, alkohol i misky a talíře v různých velikostech. Všechny výrobky jsou opracovány tak, aby připomínaly strany diamantu a ozdobily váš jídelní stůl. Sklenice jsou k dispozici ve třech barevných provedeních: transparentní, modré a fialové. Produkty v kolekci Diamante jsou ošetřeny zvláštní technologií, která zajišťuje trvalé a brilantní barvy.

Výrobce

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:34, pdf

Bormioli Rocco Sklenice 47 cl – Cooler | BR-350240

Kód produktu:
Cena s DPH 45,98 Kč
Celková cena 45,98 Kč
na objednávku
ks
Sklenice z kolekce Diamond o objemu 47 cl bude pravým klenotem na vašem jídelním stole. Originální design sklenice odráží světlo a je ideálním kouskem pro milovníky skla. Sklenice je určena pro podávání nápojů a koktejlů...
Cena bez DPH 38 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
149 Kč bez DPH
ks
Akce
134 Kč bez DPH
ks
Akce
72 Kč bez DPH
ks
Akce
189 Kč bez DPH
ks
Akce
81 Kč bez DPH
ks
Akce
73 Kč bez DPH
ks
Akce
110 Kč bez DPH
ks
Akce
197 Kč bez DPH
ks
Akce
42 Kč bez DPH
ks
Akce
43 Kč bez DPH
ks
Akce
120 Kč bez DPH
ks
Akce
176 Kč bez DPH
ks
Nahoru