Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice z kolekce Nexo se vyznačuje moderním designem a sofistikovaným stylem a díky svým technickým vlastnostem vyhoví potřebám všech profesionálů v oblasti pohostinství. Sklenice mírně hranatého tvaru o objemu 24 cl je určena pro podávání šumivých vín a šampaňského - tvar sklenice zvyšuje jejich šumivost i chuťové a aromatické vlastnosti. 

Sklenice na šampaňské 24 cl - Flute

Nexo sklenice nna šampaňské 24 cl - Flute

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 225 mm
  • Průměr: 68 mm
  • Objem: 24 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/24 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání vína.

Kolekce Nexo

Kolekce Nexo zahrnuje širokou škálu produktů s moderním designem a sofistikovaným stylem, ideální pro vychutnávání dobrého vína v elegantní a vytříbené atmosféře. Všechny sklenice vynikají svým mírně hranatým tvarem, který dodávají jak klasickému, tak i minimalistickému interiéru osobnost a charakter. Každá sklenice byla navržena tak, aby vylepšila vizuální, aromatické a chuťové vlastnosti různých druhů vín. Výrobky z kolekce Nexo jsou vyrobeny ze skla Star Glass; stonky byly podrobeny ošetření XLT, což zvyšuje jejich odolnost.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:31, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na šampaňské 24 cl - Flute | BR-365752

Kód produktu:
Cena s DPH 98,01 Kč
Celková cena 98,01 Kč
na objednávku
ks
Sklenice z kolekce Nexo se vyznačuje moderním designem a sofistikovaným stylem a díky svým technickým vlastnostem vyhoví potřebám všech profesionálů v oblasti pohostinství. Sklenice mírně hranatého tvaru o objemu 24 cl j...
Cena bez DPH 81 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
168 Kč bez DPH
ks
Akce
148 Kč bez DPH
ks
Akce
211 Kč bez DPH
ks
Akce
35 Kč bez DPH
ks
Akce
42 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
115 Kč bez DPH
ks
Akce
24 Kč bez DPH
ks
Akce
71 Kč bez DPH
ks
Akce
102 Kč bez DPH
ks
Akce
44 Kč bez DPH
ks
Nahoru