Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Hrnec Affinity vycházející z šikovných francouzských ručiček značky De Buyer je určený především pro tradiční vaření a přípravu pokrmů redukční metodou. Vyrábí se v kombinaci nerezové oceli z vnější strany a hliníku na vnitřní straně. Díky vícevrstvému materiálu (až 5 vrstev) skvěle reaguje na teplotní změny. Rychle se tedy nahřívá i ochlazuje. Velkou výhodou představují také pevně nýtované rukojeti z nerezové oceli 18/10. Veškeré nádobí Affinity je možno umýt v myčkách nádobí. Občas se doporučuje povrch vyleštit lešticí pastou, aby se vrátil původní lesk.

Pět vrstev Affinity

Vnitřní vrstvu tvoří nerezová ocel charakteristiky 18/10, která velmi dobře odolává chemickým a mechanickým procesům při vaření. Vnitřní 3 vrstvy tvoří hliník, který výborně vodí teplo. Vnější vrstva je opět nerezová (18/10) s magnetickou úpravou pro použití na indukčních plotnách.

Hrnec s poklicí pr. 24 cm

Affinity hrnec s poklicí pr. 24 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10, hliník
  • Průměr: 24 cm
  • Výška: 12 cm
  • Objem: 5,4 l
  • Barva: stříbrná
  • Lze mýt v myčce na nádobí
  • Vhodný pro všechny typy varných desek
  • 1 ks v balení

Využití hrnce

  • Redukční i jiné vaření pokrmů.

Kolekce Affinity

Nádobí Affinity se vytváří po celém svém povrchu pěti vrstvami materiálu, který rychle reaguje na nahřátí a ochlazení. Chybí zde akumulační vrstva známá z klasického nádobí s tlustým dnem. Nahřívání probíhá velice rychle a rovnoměrně po celém povrchu nádobí, což oceníte především při přípravě omáček, krémů a pokrmů z mléka či karamelu. Nádobí Affinity se hodí pro redukční vaření (dlouhodobé odpařování vody z pokrmů).

Výrobce

Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:31, pdf

de Buyer Hrnec Affinity s poklicí pr. 24 cm | D-3742-24

Kód produktu:
Cena s DPH 7 844,43 Kč
Celková cena 7 844,43 Kč
na objednávku
ks
Hrnec Affinity vycházející z šikovných francouzských ručiček značky De Buyer je určený především pro tradiční vaření a přípravu pokrmů redukční metodou. Vyrábí se v kombinaci nerezové oceli z vnější strany a hliníku na v...
Cena bez DPH 6 483 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka de Buyer
Akce
2 890 Kč bez DPH
ks
Akce
1 310 Kč bez DPH
ks
Akce
780 Kč bez DPH
ks
Akce
743 Kč bez DPH
ks
Akce
600 Kč bez DPH
ks
Akce
174,8 Kč bez DPH
ks
Akce
950 Kč bez DPH
ks
Akce
1 243 Kč bez DPH
ks
Akce
187,5 Kč bez DPH
ks
Akce
343 Kč bez DPH
ks
Akce
1 960 Kč bez DPH
ks
Akce
2 990 Kč bez DPH
ks
Nahoru