Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Dezertní nůž z kolekce Tres svým leskem rozzáří celý jídelní stůl a dodá mu působivou eleganci. Na jeho výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám budou sloužit mnoho let a umožní vám snížit zbytečné výdaje způsobené nákupem dalších nebo nových příborů. Všechny příbory Verlo jsou dokonale vyvážené. To znamená, že i přes rozmanitost designů a stylů se pohodlně používají a perfektně padnou do ruky.

Nůž dezertní 20,6 cm

Tres nůž dezertní 20,6 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel
  • Délka: 20,6 cm
  • Tloušťka: 3,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití nože

  • Krájení dezertů.

Kolekce Tres

Klasika, nadčasovost a univerzálnost použití v interiérech v různých stylech – to charakterizuje linii Tres. Zaoblený povrch rukojeti činí úchop extrémně pohodlný. Rovnoměrná šířka horní části vidlice a její ostré zakončení zajišťují dobrou funkčnost. Příbory se také skvěle hodí pro velké rauty, svatební hostiny a v restauracích i hotelech.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:32, pdf

Tres nůž dezertní 20,6 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 75,02 Kč
Celková cena 75,02 Kč
na objednávku
ks
Dezertní nůž z kolekce Tres svým leskem rozzáří celý jídelní stůl a dodá mu působivou eleganci. Na jeho výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každo...
Cena bez DPH 62 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
159 Kč bez DPH
ks
Akce
192 Kč bez DPH
ks
Akce
75 Kč bez DPH
ks
Akce
68 Kč bez DPH
ks
Akce
73 Kč bez DPH
ks
Akce
99 Kč bez DPH
ks
Akce
88 Kč bez DPH
ks
Akce
116 Kč bez DPH
ks
Akce
77 Kč bez DPH
ks
Akce
34,8 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
109,8 Kč bez DPH
ks
Nahoru