Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Jídelní podnos s texturovanou povrchovou úpravou napodobuje pocit dřeva. Je ideální pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Hodí se tak do různých podniků od restaurací, hotelů až po školky a školy. Podnos má teplotní odolnost do maximálně 100 °C, a tudíž se do takové teploty může mýt v myčce na nádobí. Je také perfektně stohovatelný, což šetří vaše prostory a skladování.

Podnos 24 × 35 cm, tmavý dub

Madeira podnos 24 × 35 cm, tmavý dub

Parametry

  • Materiál: laminát
  • Rozměry: 24 × 35 cm
  • Barva: tmavý dub
  • Teplotní odolnost: max. 100 °C
  • Vhodný do myčky nádobí
  • Stohovatelný
  • Cena uvedena za 1 kus/24 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Servírování pokrmů.

Kolekce Madeira

Vneste do svého podniku luxusní atmosféru s řadou atraktivních podnosů se vzorem madeirského dřeva. Vnější strana těchto podnosů je nahoře a dole utěsněna čistým potravinářským melaminem a poskytuje leštěný, strukturovaný povrch imitující dřevo. Kolekce Madeira s označením NSF nabízí úžasnou odolnost proti chemikáliím, skvrnám i poškrábání. Navíc je lze jednou denně mýt v myčce nádobí a mezi použitím je rychle otřít a vydezinfikovat. Nádherné podnosy přidávají hodnotu vašim službám a představují vynikající volbu pro hotely, restaurace, kavárny i jiné podniky.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:37, pdf

Podnos Madeira 24 x 35 cm, tmavý dub

Kód produktu:
Cena s DPH 237,16 Kč
Celková cena 237,16 Kč
na objednávku
ks
Jídelní podnos s texturovanou povrchovou úpravou napodobuje pocit dřeva. Je ideální pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Hodí se tak do různých podniků od restaurací, hotel...
Cena bez DPH 196 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
374 Kč bez DPH
ks
Akce
142 Kč bez DPH
ks
Akce
237,3 Kč bez DPH
ks
Akce
653 Kč bez DPH
ks
Akce
527,5 Kč bez DPH
ks
Akce
359 Kč bez DPH
ks
Akce
349 Kč bez DPH
ks
Akce
399 Kč bez DPH
ks
Akce
225 Kč bez DPH
ks
Akce
87,5 Kč bez DPH
ks
Akce
1 795 Kč bez DPH
ks
Akce
1 210 Kč bez DPH
ks
Nahoru