Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Révolution 2 nízký hrnec promění jídelní stůl v magnet, který přitáhne oči vašich hostů. Při vaření zachovává chuť a výživovou hodnotu připravovaného jídla, díky čemuž neztratí svou kvalitu. Kromě moderního designu mu hraje do karet i jeho praktičnost: Skvěle udrží teplotu a můžete ho dát do trouby, mikrovlnné trouby i na elektrický sporák. Naopak v tomto hrnci nevařte na indukci (využijte ji jenom k ohřevu/udržení teploty) a úplně se vyhněte plynu.

Hrnec nízký 3,6 l, bílá poklice

Révolution 2 hrnec nízký 3,6 l, bílá poklice

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Průměr: 28 cm
  • Objem: 3,6 l
  • Barva poklice: bílá
  • 1 ks v balení

Využití hrnce

  • Příprava a prezentace jídla.

Kolekce Révolution 2

Inovativní design inspirovaný skandinávským stylem není to jediné, čím se může kolekce Révolution 2 pochlubit. Celá řada je ochutnávkou průkopového experimentu mezi domácnostmi a špičkovými šéfkuchaři. Hrnce z této kolekce vydrží extrémní teploty a zároveň se dají použít jak v domácích kuchyních, tak v profesionálních restauracích.

Výrobce

Rodinná společnost Revol už devět generací vkládá energii i srdce do tvorby jedinečného porcelánu, který poznáte podle originálního designu a vysoké kvality.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:35, pdf

Revol Hrnec nízký 3,6 l, bílá poklice | REV-649864

Kód produktu:
Cena s DPH 7 220,07 Kč
Celková cena 7 220,07 Kč
na objednávku
ks
Révolution 2 nízký hrnec promění jídelní stůl v magnet, který přitáhne oči vašich hostů. Při vaření zachovává chuť a výživovou hodnotu připravovaného jídla, díky čemuž neztratí svou kvalitu. Kromě moderního designu mu hr...
Cena bez DPH 5 967 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Revol
Akce
69 Kč bez DPH
ks
Akce
279 Kč bez DPH
ks
Akce
120 Kč bez DPH
ks
Akce
289 Kč bez DPH
ks
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
410 Kč bez DPH
ks
Akce
732 Kč bez DPH
ks
Akce
59 Kč bez DPH
ks
Akce
260 Kč bez DPH
ks
Akce
2 088 Kč bez DPH
ks
Akce
195 Kč bez DPH
ks
Akce
490 Kč bez DPH
ks
Nahoru