Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Zajistěte, aby vaše nápoje, ale i pokrmy byly bezpečně servírovány. Kulatý podnos v černém provedení se hodí především do různých barů a restaurací. Díky protiskluzové povrchové úpravě pomáhá podnos vašim barmanům v tom, aby jim nesené drinky neklouzaly a lépe se jim tak s plným podnosem manipulovalo. Je parádně stohovatelný, takže se dobře skladuje, a lze jej mýt i v myčkách nádobí.

Podnos protiskluzový kulatý pr. 40,5 cm, černá

Camtread podnos protiskluzový kulatý pr. 40,5 cm, černá

Parametry

  • Materiál: skelné vlákno + kaučukový povrch
  • Průměr: 40,5 cm
  • Barva: černá
  • Protiskluzový
  • Vhodný do myčky nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Nošení drinků.

Kolekce Camtread

Užijte si standard určený především pro bary a restaurace s elegantním designem kulatých táců Camtread. Odolná konstrukce ze skelných vláken s dlouhou životností zajišťuje snadnou údržbu a profesionální vzhled i po letech intenzivního používání podnosů. Silný pryžový povrch se při běžném mytí nádobí neopotřebovává, udržuje nošené nádobí na místě, a zajišťuje tak bezpečnější manipulaci.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:29, pdf

Camtread podnos protiskluzový kulatý pr. 40,5 cm, černá

Kód produktu:
Cena s DPH 450,12 Kč
Celková cena 450,12 Kč
na objednávku
ks
Zajistěte, aby vaše nápoje, ale i pokrmy byly bezpečně servírovány. Kulatý podnos v černém provedení se hodí především do různých barů a restaurací. Díky protiskluzové povrchové úpravě pomáhá podnos vašim barmanům v tom,...
Cena bez DPH 372 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
529 Kč bez DPH
ks
Akce
1 012 Kč bez DPH
ks
Akce
1 563 Kč bez DPH
ks
Akce
345,2 Kč bez DPH
ks
Akce
650 Kč bez DPH
ks
Akce
124 Kč bez DPH
ks
Akce
362 Kč bez DPH
ks
Akce
589 Kč bez DPH
ks
Akce
653 Kč bez DPH
ks
Akce
62,4 Kč bez DPH
ks
Akce
199 Kč bez DPH
ks
Akce
109 Kč bez DPH
ks
Nahoru