Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice Fido mají vzduchotěsné uzávěry a těsnění, které hermeticky utěsňují vzduch a vlhkost. Sklenice jsou skvělé pro uskladnění sušených i čerstvých potravin či jako dárkové nádoby na domácí pochoutky. Těsnění a kovový kroužek nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí ani pro použití v mikrovlnné či pečící troubě. Lze zamrazit do teploty - 20°C. Těsnění a kovový kroužek myjte opláchnutím v čisté vodě.

Sklenice terrina s víčkem 20 cl

Fido sklenice terrina s víčkem 20 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 84 mm
  • Průměr: 83 mm
  • Objem: 20 cl
  • Barva: transparentní
  • Cena za jeden kus/6 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.
  • Nevhodné pro použití při teplotě nad 70°C.

Využití sklenice

  • Podávání potravin.

Kolekce Fido

Sklenice s víčkem Fido v různých velikostech jsou vybaveny gumovým těsněním a představují nejpraktičtější a nejhygieničtější řešení pro zavařování a servírování džemů, marmelád, dezertů, paštik a mnoha dalších pokrmů. Džemy, omáčky i okurky můžete ve sklenicích Fido nejen bezpečně konzervovat, ale přímo podávat. Sklenice Fido jsou všestranným kuchyňským náčiním: jejich ikonický a vintage design z nich dělá také ideální bytové dekorace či neobvyklé dárky. Elegantní a funkční sklenice Fido jsou vhodné do myčky a mikrovlnné trouby (vždy předem odstraňte kovové dráty a plastové těsnění).

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:32, pdf

Bormioli Rocco Sklenice terrina s víčkem 20 cl | BR-14360

Kód produktu:
Cena s DPH 83,49 Kč
Celková cena 83,49 Kč
na objednávku
ks
Sklenice Fido mají vzduchotěsné uzávěry a těsnění, které hermeticky utěsňují vzduch a vlhkost. Sklenice jsou skvělé pro uskladnění sušených i čerstvých potravin či jako dárkové nádoby na domácí pochoutky. Těsnění a kovov...
Cena bez DPH 69 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
103 Kč bez DPH
ks
Akce
240 Kč bez DPH
ks
Akce
84 Kč bez DPH
ks
Akce
238 Kč bez DPH
ks
Akce
130 Kč bez DPH
ks
Akce
190 Kč bez DPH
ks
Akce
155 Kč bez DPH
ks
Akce
76 Kč bez DPH
ks
Akce
21 Kč bez DPH
ks
Akce
85 Kč bez DPH
ks
Akce
65 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Nahoru