Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Dodejte svým stolům minimalistickou eleganci s tímto porcelánovým hrníčkem Banquet Flora. Hrnek s moderními liniemi a úchvatným designem je ideální pro servírování kávy, čaje a horké čokolády. Vyrábí se z exkluzivního porcelánu, který se vyznačuje vysokou úrovní kvality zajišťující odolnost proti tepelným šokům i proti poškrábání. V odstínu slonovinové kosti vybízí k pohodovému vychutnání si podávaného nápoje.

Hrnek 

Hrnek Banquet Flora 30 cl

Parametry

  • Materiál: 100% přírodní porcelán
  • Průměr: 7,5 cm
  • Objem: 300 ml
  • Cena uvedena za 1 kus
  • 12 ks v balení

Kolekce Banquet

Tato edice se vyrobená z neporézního, plně vitrifikovaného a ​​100% přírodního porcelánu, neabsorbuje mastnotu, pachy ani bakterie, což ji dodává vynikající hygienické vlastnosti a smalt je výjimečně odolný proti poškrábání. Porcelán RAK je navíc navržen tak, aby si i po intenzivním používání zachoval svůj lesk a jemnost dekorací. Díky své nabídce čtvercových, kulatých nebo obdélníkových tvarů zajišťuje snadnou manipulaci a extrémní houževnatost kolekce Banquet je nezbytností pro každého profesionála v oboru stravovacích služeb. Tato linie je speciálně navržena tak, aby vydržela každodenní profesionální použití v komerčním i hromadném stravování.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 20:31, pdf

RAK Hrnek Banquet Flora 30 cl | RAK-BAFMG30

Kód produktu:
Cena s DPH 199,65 Kč
Celková cena 199,65 Kč
na objednávku
ks
Dodejte svým stolům minimalistickou eleganci s tímto porcelánovým hrníčkem Banquet Flora. Hrnek s moderními liniemi a úchvatným designem je ideální pro servírování kávy, čaje a horké čokolády. Vyrábí se z exkluzivního po...
Cena bez DPH 165 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka RAK Porcelain
Akce
123 Kč bez DPH
ks
Akce
161 Kč bez DPH
ks
Akce
216 Kč bez DPH
ks
Akce
550 Kč bez DPH
ks
Akce
181 Kč bez DPH
ks
Akce
84 Kč bez DPH
ks
Akce
177 Kč bez DPH
ks
Akce
74 Kč bez DPH
ks
Akce
126 Kč bez DPH
ks
Akce
116 Kč bez DPH
ks
Akce
74 Kč bez DPH
ks
Akce
75 Kč bez DPH
ks
Nahoru