Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Obdélníkový podnos s nízkým okrajem a protiskluzovou povrchovou úpravou se ideálně hodí pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Podnos je odolný vůči teplotám maximálně 100 °C, stohovatelný, ale umývejte ho pouze ručně.

Podnos protiskluzový obdélníkový 36 × 46 cm, ořech

Mykonos podnos protiskluzový obdélníkový 36 × 46 cm, ořech

Parametry

  • Materiál: laminát
  • Rozměry: 36 × 46 cm
  • Teplotní odolnost: max. 100 °C
  • Barva: hnědý ořech
  • Pouze ruční mytí
  • Stohovatelný
  • Cena uvedena za 1 kus/24 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Servírování pokrmů.

Kolekce Mykonos

Vyberte si stylový, cenově dostupný protiskluzový podnos z kolekce Mykonos pro bezpečné servírování jídel a nápojů. Ušetřete na nákladném rozbití pomocí čirého protiskluzového povrchu, který se po celou dobu životnosti podnosu neopotřebí, takže je ideální pro bary, bankety, restaurace i jiné podniky. Podnosy mají vyvážený design se schopností sladit se s jakýmkoli moderním dekorem a vybrat si můžete z masivních a teplých vzorů dřeva. Umývejte je pouze ručně a mezi jednotlivými použitími je snadno otřete, abyste dosáhli hygienického prostředí pro stravování.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:30, pdf

Podnos Mykonos protiskluzový obdélníkový 36 × 46 cm, ořech

Kód produktu:
Cena s DPH 481,58 Kč
Celková cena 481,58 Kč
na objednávku
ks
Obdélníkový podnos s nízkým okrajem a protiskluzovou povrchovou úpravou se ideálně hodí pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Podnos je odolný vůči teplotám maximálně 100 °C...
Cena bez DPH 398 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
134 Kč bez DPH
ks
Akce
155 Kč bez DPH
ks
Akce
225 Kč bez DPH
ks
Akce
235 Kč bez DPH
ks
Akce
250 Kč bez DPH
ks
Akce
120 Kč bez DPH
ks
Akce
110 Kč bez DPH
ks
Akce
699 Kč bez DPH
ks
Akce
289 Kč bez DPH
ks
Akce
749 Kč bez DPH
ks
Akce
152 Kč bez DPH
ks
Akce
195 Kč bez DPH
ks
Nahoru