Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Jídelní podnos s hladkou povrchovou úpravou je ideální pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Hodí se tak do různých podniků od restaurací, hotelů až po školky a školy. Podnos má teplotní odolnost do maximálně 100 °C, a tudíž se do takové teploty může mýt v myčce na nádobí. Je také perfektně stohovatelný, což šetří vaše prostory a skladování.

Podnos 37 × 53 cm, ořech

Capri podnos 37 × 53 cm, ořech

Parametry

  • Materiál: laminát
  • Rozměry: 37 × 53 mm
  • Teplotní odolnost: max. 100 °C
  • Barva: hnědý ořech
  • Vhodný do myčky nádobí
  • Stohovatelný
  • Cena uvedena za 1 kus/24 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Servírování pokrmů.

Kolekce Capri

Kolekce Capri nabízí širokou škálu tvarů a designů podnosů. Výběr z dřevěných vzorů až po pro hřejivé či luxusní barvy i masivní vzory dodávající moderní vzhled. Podnosy Capri poskytují vysokou odolnost vůči různým chemikáliím i skvrnám a jednoduše se otírají, což je ideální pro rychlou a důkladnou dezinfekci mezi jednotlivými použitími. Podnosy navržené s dvojitou ochrannou vrstvou čistého potravinářského melaminu lze mýt v běžné myčce. Nabídněte svým zákazníkům čistý stylový servis a zjednodušte údržbu svým zaměstnancům.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:33, pdf

Podnos Capri 37 × 53 cm, ořech

Kód produktu:
Cena s DPH 400,51 Kč
Celková cena 400,51 Kč
na objednávku
ks
Jídelní podnos s hladkou povrchovou úpravou je ideální pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Hodí se tak do různých podniků od restaurací, hotelů až po školky a školy. Podno...
Cena bez DPH 331 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
1 887 Kč bez DPH
ks
Akce
144 Kč bez DPH
ks
Akce
124 Kč bez DPH
ks
Akce
545 Kč bez DPH
ks
Akce
330 Kč bez DPH
ks
Akce
399 Kč bez DPH
ks
Akce
542 Kč bez DPH
ks
Akce
369 Kč bez DPH
ks
Akce
462 Kč bez DPH
ks
Akce
345,2 Kč bez DPH
ks
Akce
125 Kč bez DPH
ks
Akce
399 Kč bez DPH
ks
Nahoru