Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice o objemu 17 cl je zmenšenou variantou klasické sklenici na Martini z kolekce Ypsilon. Menší objem sklenice je ideál ní pro podávání menší množství drinků. Kolekce Ypsilon, která se vyznačuje exkluzivním a nezaměnitelným designem, se hodí pro každou příležitost.

Sklenice na martini Mini 17 cl

Ypsilon sklenice na martini Mini 17 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 151 mm
  • Průměr: 96 mm
  • Objem: 17 cl
  • Barva: transparentní
  • Uvedená cena za jeden kus/12 ks v originálním balení
  • Vhodné do myčky nádobí.

Využití sklenice

  • Podávání nápojů.

Kolekce Ypsilon

Kolekce Ypsilon je určena speciálně pro bar a zahrnuje širokou škálu sklenic a skla. Ypsilon má nezaměnitelný osobitý design a inspiruje se moderními, geometricky přesnými liniemi. Celou kolekci reprezentují ikonické sklenice s charakteristickým tvarem obráceného kužele. Kromě toho, že jsou produkty krásné a elegantní, je každý produkt v kolekci Ypsilon také funkční. Výrobky byly navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní práci profesionálů: karafy i sklenice s širokým hrdlem se snadno plní a jejich tvar zajišťuje snadnou manipulaci.

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou tradici. Bormioli Rocco ve svých výrobcích snoubí jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na váš stůl nadčasovou eleganci.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:31, pdf

Bormioli Rocco Sklenice na martini Mini 17 cl | BR-1661

Kód produktu:
Cena s DPH 119,79 Kč
Celková cena 119,79 Kč
na objednávku
ks
Sklenice o objemu 17 cl je zmenšenou variantou klasické sklenici na Martini z kolekce Ypsilon. Menší objem sklenice je ideál ní pro podávání menší množství drinků. Kolekce Ypsilon, která se vyznačuje exkluzivním a nezamě...
Cena bez DPH 99 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
78 Kč bez DPH
ks
Akce
151 Kč bez DPH
ks
Akce
313 Kč bez DPH
ks
Akce
148 Kč bez DPH
ks
Akce
24 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
235 Kč bez DPH
ks
Akce
42 Kč bez DPH
ks
Akce
199 Kč bez DPH
ks
Akce
200 Kč bez DPH
ks
Akce
130 Kč bez DPH
ks
Akce
148 Kč bez DPH
ks
Nahoru