Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Rovné hrany povrchové úpravy příboru představuje charakteristický akcent kolekce Elgado. Příbor se vyrábí z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 (složení slitiny je 18% chrom a 10% nikl). Jedná se o nejlepší druh oceli používaný k výrobě tohoto typu nádobí. Dokonalá vyváženost umožňuje pohodlné používání a perfektní padnutí do ruky. Chrom poskytuje velmi dobré antikorozní vlastnosti a nikl činí příbory zářivými a lesklými. Tato kombinace zaručuje odolnost proti poškrábání a hlavně nereaguje s potravinami a je zcela bezpečná pro vaše zdraví. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám budou sloužit mnoho let a pomohou vám snížit zbytečné výdaje spojené s nákupem dalších nebo nových příborů. Všechny příbory Verlo lze bezpečně mýt v průmyslových i domácích myčkách nádobí.

Vidlička na moučník

Elgado vidlička na moučník

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10 (18% chrom, 10% nikl)
  • Délka: 14,8 cm
  • Tloušťka: 3,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • Dokonale vyvážené
  • Možno mýt v myčce
  • Chrom poskytuje velmi dobré antikorozní vlastnosti
  • Díky niklu jsou lesklé a vysoce leštěné
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití vidličky

  • Napichování moučníku.

Kolekce Elgado

Rovné hrany povrchových úprav příborů představují charakteristický akcent této kolekce. Zajímavá, rovná linie spojující čepel nože s rukojetí a široká plocha nože dodávají této kolekci mimořádně zajímavý akcent. Díky svému univerzálnímu designu se příbory perfektně hodí k ostatním doplňkům nádobí.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:28, pdf

Elgado vidlička na moučník

Kód produktu:
Cena s DPH 58,08 Kč
Celková cena 58,08 Kč
na objednávku
ks
Rovné hrany povrchové úpravy příboru představuje charakteristický akcent kolekce Elgado. Příbor se vyrábí z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 (složení slitiny je 18% chrom a 10% nikl). Jedná se o nejlepší druh oceli po...
Cena bez DPH 48 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
66 Kč bez DPH
ks
Akce
202 Kč bez DPH
ks
Akce
38 Kč bez DPH
ks
Akce
191 Kč bez DPH
ks
Akce
159 Kč bez DPH
ks
Akce
54 Kč bez DPH
ks
Akce
77 Kč bez DPH
ks
Akce
44 Kč bez DPH
ks
Akce
112 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
40 Kč bez DPH
ks
Akce
299,8 Kč bez DPH
ks
Nahoru