Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Popis
Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a ruční honování zase dokonalou ostrost. Pružná čepel se špičatým tvarem se ideálně hodí k filetování a řezání ryb, např. tresek, a pro odšívání kousků masa. Ergonomická a protiskluzová plastová rukojeť usnadňuje manipulaci.
Nůž na ryby, filetovací 18 cm, černý
Giesser nůž na ryby, filetovací 18 cm, černý
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel, plast
- Délka: 18 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus
Využití nože
- Filetování ryb a krájení jemných plátků masa z ryb.
Výrobce
Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“ a zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.Produktový list
Produktový list
11.11.2024, 20:59, pdf
Nůž na ryby, filetovací 18 cm, černý
Kód produktu:
Cena s DPH
682,44 Kč
Celková cena
682,44 Kč
na objednávku
Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vy...
Cena bez DPH | 564 Kč |
---|---|
DPH sazba | 21 % |
Nejmenší odebíratelné množství | 1 ks |
Značka | Giesser |