Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Tato jídelní vidlička zaujme svým měděným leskem a celý stůl tak rozzáří půvabnou jemností a honosným stylem. Je dokonale vyvážená, takže se perfektně drží v ruce. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Grafit, zlato nebo měď jsou v současnosti nejmódnější barvy pro zařizování bytů a restaurací. Skvěle se mísí s monochromatickým aranžmá a dodávají mu jedinečný, módní styl. PVD představuje technologii pro barvení ocelových povrchů. Jedná se o moderní metodu, díky které lze z oceli vyrobit nejen stříbro. Barevný efekt se získává ve speciálních podmínkách pomocí moderních technologií a fyzikálních jevů. Ocel s PVD povlakem je extrémně odolná, neopotřebovává se, nebarví, je rozložena tence a dokonale po celé ploše příboru. Díky tomu vypadají příbory velmi přirozeně a efektně. Na povrchu nezůstávají žádné otisky prstů. Taková ocel také není náchylná ke korozi. Tento povlak je zdravotně nezávadný – vyznačuje se antibakteriálními a antialergickými vlastnostmi.

Vidlička jídelní 21 cm

Destello Copper vidlička jídelní 21 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 210 mm
  • Tloušťka: 4 mm
  • Barva: měděná
  • Matný povrch
  • Lze mýt v myčce na nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití vidličky

  • Napichování pokrmů.

Kolekce Destello Copper 

Souprava příborů na sebe upozorní svou netradiční měděnou barvou, která dodává honosný půvab a dokáže rozzářit stolování svou jemnou elegancí. Kvalitní nerezová ocel garantuje dlouhodobou odolnost i při každodenním používání. Kolekce Destello umožňuje prožít gastronomický zážitek, na který jen tak někdo nezapomene.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:39, pdf

Destello Copper vidlička jídelní 21 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 152,46 Kč
Celková cena 152,46 Kč
na objednávku
ks
Tato jídelní vidlička zaujme svým měděným leskem a celý stůl tak rozzáří půvabnou jemností a honosným stylem. Je dokonale vyvážená, takže se perfektně drží v ruce. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která gar...
Cena bez DPH 126 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
146 Kč bez DPH
ks
Akce
74,8 Kč bez DPH
Akce
39 Kč bez DPH
ks
Akce
68 Kč bez DPH
ks
Akce
25 Kč bez DPH
ks
Akce
95 Kč bez DPH
ks
Akce
99 Kč bez DPH
ks
Akce
43 Kč bez DPH
ks
Akce
81 Kč bez DPH
ks
Akce
54 Kč bez DPH
ks
Akce
95 Kč bez DPH
ks
Akce
42 Kč bez DPH
ks
Nahoru