Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Tato jídelní vidlička zaujme svou zlatou barvou dodávající pocit luxusu. Je dokonale vyvážená, takže se perfektně drží v ruce. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám budou sloužit mnoho let a umožní vám snížit zbytečné výdaje způsobené nákupem dalších nebo nových příborů. Grafit, zlato nebo měď jsou v současnosti nejmódnější barvy pro zařizování bytů a restaurací. Skvěle se mísí s monochromatickým aranžmá a dodávají mu jedinečný, módní styl. PVD představuje technologii pro barvení ocelových povrchů. Jedná se o moderní metodu, díky které lze z oceli vyrobit nejen stříbro. Barevný efekt se získává ve speciálních podmínkách pomocí moderních technologií a fyzikálních jevů. Ocel s PVD povlakem je extrémně odolná, neopotřebovává se, nebarví, je rozložena tence a dokonale po celé ploše příboru. Díky tomu vypadají příbory velmi přirozeně a efektně. Na povrchu nezůstávají žádné otisky prstů. Taková ocel také není náchylná ke korozi. Tento povlak je zdravotně nezávadný – vyznačuje se antibakteriálními a antialergickými vlastnostmi.

Vidlička jídelní 20,4 cm

LUI Gold vidlička jídelní 20,4 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 204 mm
  • Tloušťka: 5 mm
  • Barva: zlatá
  • Matný povrch
  • Lze mýt v myčce na nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití vidličky

  • Napichování pokrmů.

Kolekce LUI Gold

Příborová souprava této kolekce povznáší každé stolování do luxusního nebe. Kvalitní nerezová ocel se postará o dlouhodobou odolnost i při intenzivním používání každý den. Kolekce LUI Gold dodává nezapomenutelnou atmosféru a gastronomický prožitek nechá vyrytý hluboko v srdíčku.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 0:28, pdf

LUI Gold vidlička jídelní 20,4 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 141,57 Kč
Celková cena 141,57 Kč
na objednávku
ks
Tato jídelní vidlička zaujme svou zlatou barvou dodávající pocit luxusu. Je dokonale vyvážená, takže se perfektně drží v ruce. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10, která garantuje vysokou odolnost proti korozi...
Cena bez DPH 117 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
94 Kč bez DPH
ks
Akce
52 Kč bez DPH
ks
Akce
1 921 Kč bez DPH
ks
Akce
82 Kč bez DPH
ks
Akce
245 Kč bez DPH
ks
Akce
267 Kč bez DPH
ks
Akce
112 Kč bez DPH
ks
Akce
78 Kč bez DPH
ks
Akce
63 Kč bez DPH
ks
Akce
67 Kč bez DPH
ks
Akce
27 Kč bez DPH
ks
Akce
147,5 Kč bez DPH
ks
Nahoru