Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Sklenice z kolekce Diamond o objemu 85 ml představuje pravý klenot na jídelním stole, který rozzáří každý alko i nealko nápoj. Originální diamantový design sklenice odráží světlo a je ideálním kouskem pro milovníky skla. Skvěle se hodí pro podávání panáků.

Sklenice na panáky 85 ml

Diamond sklenice na panáky 85 ml

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 71 mm
  • Průměr: 59 mm
  • Objem: 85 ml
  • Barva: průhledná
  • Vhodná do myčky nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití sklenice

  • Podávání nápojů (zejména panáků).

Kolekce Diamond

Kolekce Diamond je ikonou stylu a elegance. Zahrnuje širokou škálu produktů: sklenice „cooler“ a DOF, sklenice na vodu i alkohol, a také misky a talíře v různých velikostech. Všechny výrobky jsou opracovány tak, aby připomínaly strany diamantu a ozdobily jakýkoliv jídelní stůl. Sklenice nabízíme ve třech barevných provedeních: průhledné, modré a fialové. Produkty v kolekci Diamond jsou ošetřeny zvláštní technologií, která zajišťuje trvalé a brilantní barvy.

Výrobce

Italský výrobce se ve sklářském světě označuje jako synonymum kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla, která si stále udržuje svou dlouholetou tradici. Firma ve svých výrobcích spojuje jedinečný design s vysokou kvalitou a přináší na stůl špetku vkusu a elegance.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

23.9.2024, 2:26, pdf

Bormioli Rocco Sklenice Diamond 8,5 cl | BR-350238

Kód produktu:
Cena s DPH 29,04 Kč
Celková cena 29,04 Kč
na objednávku
ks
Sklenice z kolekce Diamond o objemu 85 ml představuje pravý klenot na jídelním stole, který rozzáří každý alko i nealko nápoj. Originální diamantový design sklenice odráží světlo a je ideálním kouskem pro milovníky skla....
Cena bez DPH 24 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Bormioli Rocco
Akce
89 Kč bez DPH
ks
Akce
44 Kč bez DPH
ks
Akce
160 Kč bez DPH
ks
Akce
121 Kč bez DPH
ks
Akce
72 Kč bez DPH
ks
Akce
148 Kč bez DPH
ks
Akce
176 Kč bez DPH
ks
Akce
135 Kč bez DPH
ks
Akce
26 Kč bez DPH
ks
Akce
19 Kč bez DPH
ks
Akce
93 Kč bez DPH
ks
Akce
250 Kč bez DPH
ks
Nahoru