Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Stylová mísa Showfest se ideálně hodí pro studené i teplé pokrmy, které se skvěle vyjímají na bufetových stolech nebo třeba v salátových barech. Vkusný design parádně doplní prezentaci vašeho nejlepšího kulinářského umění, dodá stolování tu správnou jiskru a podpoří chuť vašich zákazníků.  Stohovatelnost mísy umožňuje provozovatelům maximálně využít omezené prostory. Vyrábí se z nárazuvzdorného plastu SAN, tudíž odolá odštípnutí, ale také nepříjemným skvrnám. Dlouho vydrží a krásně slouží.  Díky možnosti mytí v myčce a stohování s podobnými velikostmi podporuje rychlé, hygienické a bezpečné skladování. Prezentujte jakékoliv teplé i studené pokrmy vedle sebe v chutném a jedinečném uspořádání s mísami Showfest.

Mísa, osmiúhelná, černá 50,8 × 20,3 × 5 cm

Showfest mísa, osmiúhelná, černá 50,8 × 20,3 × 5 cm

Parametry

  • Rozměry: 50,8 × 20,3 × 5 cm
  • Barva: černá
  • K dispozici v široké škále tvarů a velikostí pro jedinečnou prezentaci
  • Výběrem správných misek maximálně využijete omezené prostory
  • Navrženo z plastu SAN odolného proti nárazu, skvrnám a odštěpkům
  • Stohovatelné pro rychlou údržbu i skladování
  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Uvedeno na seznamu NSF
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití mísy

  • Servírování a prezentace studených i teplých pokrmů.

Kolekce Showfest

Stylové mísy Showfest jsou k dispozici v obrovské škále tvarů a velikostí. Tento výběr se perfektně hodí pro prezentaci jakýchkoliv studených i teplých lahůdek, které najdou své místo na bufetových stolech, v salátových barech, ale i všude jinde. Nárazuvzdorný plast SAN odolá skvrnám i odštěpkům, takže dlouho vydrží a krásně slouží. Umožňují prezentaci pokrmů v chutném a jedinečném uspořádání, které působí neodolatelně.

Výrobce

Společnost CAMBRO, založená v roce 1951, patří mezi jedny z nejznámějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu, uchovávání a prezentaci pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny výrobce CAMBRO jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti. Ať už provozujete restauraci či bufet, produkty této společnosti budou trefou do černého.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 22:19, pdf

Mísa Showfest, osmiúhelná, černá 50,8 × 20,3 × 5 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 340,01 Kč
Celková cena 340,01 Kč
na objednávku
ks
Stylová mísa Showfest se ideálně hodí pro studené i teplé pokrmy, které se skvěle vyjímají na bufetových stolech nebo třeba v salátových barech. Vkusný design parádně doplní prezentaci vašeho nejlepšího kulinářského uměn...
Cena bez DPH 281 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Cambro
Akce
179 Kč bez DPH
ks
Akce
1 052 Kč bez DPH
ks
Akce
2 275 Kč bez DPH
ks
Akce
954 Kč bez DPH
ks
Akce
2 631 Kč bez DPH
ks
Akce
364 Kč bez DPH
ks
Akce
985 Kč bez DPH
ks
Akce
20 Kč bez DPH
ks
Akce
490 Kč bez DPH
ks
Akce
268 Kč bez DPH
ks
Akce
239 Kč bez DPH
ks
Akce
272 Kč bez DPH
Nahoru