Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.

Popis

Kolekce Destello přináší parádní lžičky moka, které přitáhnou pozornost svým leskem a dodají šmrnc každému espressu. Vyrábí se z odolné nerezové oceli, která garantuje také dlouhou životnost i při každodenním používání. Kvalitní příbory se zajímavým designem vám tak budou sloužit po mnoho let a umožní vám snížit zbytečné výdaje způsobené nákupem dalších nebo nových příborů. Díky své jednoduché eleganci najdou využití v každé domácnosti a espressům dodají smyslnější chuťový prožitek.

Lžička moka 11,7 cm

Destello lžička moka 11,7 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10 (složení slitiny je 18% chrom a 10% nikl)
  • Délka: 117 mm
  • Tloušťka: 2,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • Dokonale vyvážené
  • Lze mýt v myčce na nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití lžičky

  • Míchání espressa.

Kolekce Destello

Tato edice odkazuje na jídelní kreace ve francouzském stylu. Zjednodušené, masivní rukojeti s elegantní linií zdůrazňují tento vkus. Unikátní drážka v horní části rukojeti umocňuje vizuální efekty této kolekce. Široké lžíce, jemně se zužující nahoru, jsou odkazem na klasický – tradiční styl.

Výrobce

Verlo přináší na trh vysoce kvalitní zařízení a příslušenství, bez kterých se neobejde žádný bufet. Ať už jde o bufetové systémy, talíře z tvrzeného skla, cateringové stoly i ubrusy, chafingy, dubové skříňky, prezentační talíře, tácy, gastronádoby nebo příbory, můžete je společně kombinovat podle vlastních potřeb a vytvářet vlastní originální kreace.

Produktový list

Produktový list
Produktový list

22.9.2024, 18:33, pdf

Destello lžička moka 11,7 cm

Kód produktu:
Cena s DPH 42,35 Kč
Celková cena 42,35 Kč
na objednávku
ks
Kolekce Destello přináší parádní lžičky moka, které přitáhnou pozornost svým leskem a dodají šmrnc každému espressu. Vyrábí se z odolné nerezové oceli, která garantuje také dlouhou životnost i při každodenním používání....
Cena bez DPH 35 Kč
DPH sazba 21 %
Nejmenší odebíratelné množství 1 ks
Značka Verlo
Akce
32 Kč bez DPH
ks
Akce
96 Kč bez DPH
ks
Akce
79 Kč bez DPH
ks
Akce
79 Kč bez DPH
ks
Akce
69 Kč bez DPH
ks
Akce
440 Kč bez DPH
ks
Akce
33 Kč bez DPH
ks
Akce
17 Kč bez DPH
ks
Akce
114 Kč bez DPH
ks
Akce
1 921 Kč bez DPH
ks
Akce
104 Kč bez DPH
ks
Akce
63 Kč bez DPH
ks
Nahoru